Next Generation Emulation banner

1 - 20 of 28 Posts

·
retired
Joined
·
8,103 Posts
Discussion Starter #1
I just got this game, and I heard that it works perfectly on PJ64.
However, when I run it, I got a lot of graphic glitches.

Here are a few problems:
One of my "hearts" is missing.
Link become transparency.
The menu screen tooks about 5 seconds to show up.

I use Jabo's D3D6 plugin, can someone please help me out?
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Simple... just use this settings:
 

·
Registered
Joined
·
793 Posts
what are your settings on the plugin that youre using?
mines are all on default, and i dont experiance any problems except the menu taking a long time to show up and a bug in the menu screen. But these are known problems but the traparency biz am not sure.
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
And these:
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
One of the Menu Bug can be fixed by setting the Transform to Internal, but if you do that other errors (like the heart missing) will apear.

External:
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Ups forgot the PIC

External:
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Now with Internal the menu gets in the right position but the heart is missing.

Internal:
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
However, this other Menu Bug can't be fixed... yet ;)
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Any time dude! By the way. Use the same config for Majora's Mask!
 

·
Registered
Joined
·
61 Posts
Hey guys on my emulator (Project64) with the Zelda 64 Rom all works great except the menu loading up and the pic in the menu. No hearts or anything are missing and my thing is set to Internal.

But I have a different problem. All the guardian faires and the Sun in Hyrule field are white instead of blue..purple (and yellow for the sun) do any of you know how to fix this problem? Thx
 

·
retired
Joined
·
8,103 Posts
Discussion Starter #13
Originally posted by Metalmurphy
Any time dude! By the way. Use the same config for Majora's Mask!
thanks again for the tip, anyway, guess I 'll not get Majora's Mask untill I finish OOT!:)

BTW, any PJ64 beta tester here? can you tell me how is Zelda OOT works in it? are those bugs fixed yet? arrghh.. can't wait for the public release......
 

·
retired
Joined
·
8,103 Posts
Discussion Starter #14 (Edited)
Originally posted by Joe_Zombie
Hey guys on my emulator (Project64) with the Zelda 64 Rom all works great except the menu loading up and the pic in the menu. No hearts or anything are missing and my thing is set to Internal.

But I have a different problem. All the guardian faires and the Sun in Hyrule field are white instead of blue..purple (and yellow for the sun) do any of you know how to fix this problem? Thx
the only color problem I have is Deku nuts and Hearts(polygon one, like those sells in the shop) are white in color, wierd.
got no problem with the sun and great fairies though.
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Just compress it to JPEG and lower the quality... simple as that...
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Are you using the same settings that i posted? If not try them then...
 
1 - 20 of 28 Posts
Top