Next Generation Emulation banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi guys, I'm new here.

I am one of the seemingly few who have been slapped in the face with the *cdrom not found problem. We've googled and searched for solutions and tried every single one we could find but none have worked. The last time I touched the epsxe was maybe a weekish or so ago and since then I haven't touched it. It worked fine but when I started up Silent Hill (which came with an epsxe) but when I started it up just last night to play some more it gave me that error.

Is there any other solution out there that I can try? I'm running Windows Vista (unfortunately -_-).. um... I don't really know what to tell you guys about my system. Just tell me what info I need to show you to help you help me and I'll get on it.

Thanks guys.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
are you mounting the image on a virtual drive?
 

·
No sir, I don't like it.
Joined
·
5,571 Posts
Config > CDROM

Set whichever CDR plugin that you are using to point to your Daemon Tools virtual drive.

When running a game start it with 'Run CD' instead of 'Run ISO'.
 

·
No sir, I don't like it.
Joined
·
5,571 Posts
...OK.

Post a screenshot of the CDR plugin that you are using. (ALT + PrtScr, paste into paint program, and save)
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
hmmm.... sounds like the emulator's main process isn't closed properly...... use a different cdr plugin.
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top