Next Generation Emulation banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Thanks for bringing this up, Takwu!

I've done some testing, but your workaround doesnt seem to solve the problem in my system. But all of you should try this workaround and post your result!
my specs are:
P!!! 700 Mhz
128 Mb o' RAM
NVIDIA TNT2 M64
Win 98 SE
And DirectX 7 installed

For all of you who have the now-famous-error-problem, i have a a theory to try out. I'll be needin' some help...YOUR help!
1. DELETE all plugins in the plugin\psemu
2. Check in fpsecfg, try to configure your ...PSE plugin. In my expirience the dialog boxes are greyed out BUT you dont encounter ANY error!!
3. Now unzip your psemu plugins, but unzip only what you need.
I've tried Pete's and Segu's CD plug, and yes it's still shows the error but THIS time you could actually SEE and CONFIGURE the plugin (by ignoring the error window, dragging it somewhere).
Do this for every plugin (GPU,SPU,etc) and do it ONE AT A TIME.
If everything went well, you'll be able to load FPSE and hopefully play some games!

My other theory is the DX version installed on your system, i haven't tried DX8 yet..maybe never will. But do post result here!

one last note, i still unable to play PE2, there's an error 'cMISURE: unknown opcode "ffffffff" at rPC=xxxxxxxxx' and the solution on the FAQ isn't helping (i didn't even check that option in the first place!)

Hope this helps!
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Ok, finally able to play PE2...seem like bleem all over again (GTE bugs). I forgot that mine was pal and SCPH1001 ain't workin with it. If you have PE2 pal use SCPH7502!

BTW takwu & bahamut, what version of DX are you using?
CD's post strengten the DX8 theory.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top