Next Generation Emulation banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi there,

The opening video on Vagrant Story appears to have a vertical line around 3/4 of the way across the screen depending on the resolution I use.

The plugin I am using is:

P.E.Op.S./Pete's OpenGL Windows GPU Version 1.78

and my PC specs are:

Windows Vista 64Bit
4 GB SDRAM
E8600 Core 2 Duo
Geforce GTX 260 512MB

Can someone tell me what is going on here. I have tried pretty much all the combinations possible in Pete's OpenGL plugin but no option appears to remove this line :(

Thank you
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited)
Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.9
Author: Pete Bernert
Card vendor: NVIDIA Corporation
GFX card: GeForce GTX 260/PCI/SSE2

Resolution/Color:
- 1920x1200 Fullscreen - NO desktop changing
- Internal X resolution: 2
- Internal Y resolution: 3
- Keep psx aspect ratio: off
- No render-to-texture: :

- Filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- TexWin pixel shader: on
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 60.0

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer effects: 3
- Framebuffer uploads: 2

Misc:
- Scanlines: on [128]
- Mdec filter: on
- Screen filtering: off
- Shader effects: 0/1
- Flicker-fix border size: 0
- GF4/XP crash fix: off
- Game fixes: off [00000000]

Here's is an attatchment with the error circled.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top