Next Generation Emulation banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yes, I know there are at least 3 Twewy threads right now - believe me, I checked.

Everything's working fine, except when I'm in battle. The top screen (Shiki) freezes during gameplay. I can hear sound from various things going on on the top screen, and the bottom screen (Neku) runs smoothly. It's half a game! Anyone had similar issues?
 

·
Hopeless Optimist
Joined
·
3,089 Posts
That one's new. Could you post your system specs, No$GBA and No$Zoomer/NGZoom version and your No$GBA settings?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
No$GBA 2.6a
No$Zoomer 2.3.0.1

Settings are thus,
EMU Speed: Realtime, Auto
Reset/Startup EntryPnt: Start Cartridge Directly
Video Output: 24bit
3D Renderer: nocash
GBA Mode: VGA (poppy bright)
GBA Cartidge Backup: Auto
NDS: Auto
Soar Sensor Level: Bright Sunlight
Sound Output: Digital Stereo
Sample Rate: Medium (22kHz)
Multiboot Port: None
Multiboot Normal/BurstDelays: Medium/Medium
# of Emu Gameboys: 1
Link Gamepaks: Gamepaks in all GBAs
Link Cable Type: Automatic


What kind of system spec are you looking for?
I'm on Windows XP to start off.
 

·
Hopeless Optimist
Joined
·
3,089 Posts
Try to put the sound output on Digital mono and the Sample Rate on 11kHz. All other settings seem to be OK. I suspected the Emu speed to be on something other than Realtime, Auto; but that's not the case here.
For specs, I meant both OS and hardware (most importantly CPU type and speed).
 

·
Hopeless Optimist
Joined
·
3,089 Posts
I guess it lowers the specs needed. I noticed a similar thing when I used Numpad + to speed up Zelda: Phantom Hourglass during a boss-fight where you had to run around a lot.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top