Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #1
When I start the game the FPS counter is locked at 0000 and won't budge. I have the frame rate set to 60fps with Pete's OpenGL v1.52 in ePSXe 1.4. Can anyone help?
 

·
Lost in Time
Joined
·
2,289 Posts
Does the game run? If so, you may use the PC fps calculation in the special fixes of Pete's plugin (don't forget to enable the special fixes check box as well).
If the game doesn't run, post your specs and such so we can try to help you.
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #3
PC FPS calculation doesn't work. Specs are as follows:

FIC AZ11 Motherboard
AMD Thunderbird processor @850mhz
GeForce2 GTS
Detonator 3 (v12.90) Drivers
256MB of AMD certified RAM
Pete's Video, CD-ROM, and Audio plugins, all the latest versions
ePSXe 1.4
I have the game on CD and ISO, neither work

BTW: If a game is at 0 frames per second, then its obviously not running.
 

·
Lost in Time
Joined
·
2,289 Posts
[/B]BTW: If a game is at 0 frames per second, then its obviously not running. [/B]
You will get nowhere with an attitude like that here on this forum, play it on your playstation, i think it doesn't run on the emu right now!
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #5 (Edited)
dumbass

You "think" it doesn't run on the emulator right now? Well we've all seen how effective you "think" and its pretty sad. Don't bother posting a message unless you actually "know" something about it dumbass. :fingers:

Thank you, drive through. :yawn:
 
1 - 6 of 6 Posts
Top