Next Generation Emulation banner
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi

i have a problem running the game rayman 1,it keeps hanging at the
ubi soft intro screen and does nothing

can some help me

i am running it from a image file and i tried several plugins but as yet nothing
seems to solve the problem

goingape
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #7 ·
hi

computer configuration is:
pentium 4 cpu 2.66 GHz clockspeed 2.67 GHz 1.00gb ddr ram ATI radeon 9200 128 mb
plugins:
pete's dx6 d3d driver 1.75(i also tried P.E.O.p.S. softdriver 1.16)
pete's MIDAS audio driver pete's cdr aspi/ioctl driver 1.10

to answer fireblaster_lys
i tried the original playstation disc,a copy of and a disc image(clonecd)

but with all the same results.

goingape
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #9 ·
hi

tried pete's ogl and pete's ogl 2 didn't work.
only one thing what do you mean with nioce preset,i tried to find this option on the
video plugin but couldn't find it.

goingape
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,982 Posts
ok try using Eternal for sound using defaults and Peops software using the nice preset, all that in ePSXe 1.5.2. failing that, i must ask, is your computer fecked in any way? it could be drivers of some sort (update em), fragmented hdd(s), spyware/adware...in other words, im starting to think there might be something non-ePSXe involved.
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top