Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #1
Playin' Misadventures of Tron Bonne, and when Tiesel is about to go into the area in front of the first ruins (right before he's attacked & captured), the game screen goes black, and nothing. Like the program forgot it has to read something now. Had a similar prob in MML2, but F4 fixed it that time. Doesn't work in this game. When I start, I get an "can't load mci" message, but the game works fine 'til then (except, of course, for the voice problem, which I understand can't be helped yet).

Specs:
Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.35
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows 98 SE (v4.10 Build 2222)
DirectX : DirectX 8.0 installed
Processor : AMD AMD Athlon(tm) Processor, 699Mhz (1 off) (00/0621)
64kb L1-I, 64kb L1-D, 512kb L2 (on-chip)
Memory : 192Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\PROGRAM FILES\EPSXE\EPSXE.EXE
: 25/06/2001 20:31, 153088 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | Scph1001.bin | | 11/07/1997 05:38 |
| CDR | cdrPeteAspi.dll | 1.5 | 10/06/2001 13:31 |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.35 | 01/08/2001 20:05 |
| SPU | SPUCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | No |
| CDROM Drive Letter | First Available |
| CDROM Accurate Timing | No |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | No |
| Country | AutoDetect |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo5 (tm)
Version : 3.10.00.0658
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 06/12/2000 20:44, 329728 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 2 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | No |
| Resolution | 640x480 |
| Refresh Rate | 100Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 60Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Advanced |
| Bilinear Filtering | Enabled w/o Sprites |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Write |
| Off-Screen Drawing | Extra |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Enabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | Off |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Long |
*-----------------------------*---------------------*

Have tried quite a few settings. :eyes:
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #3
I'm not sure if an ISO'd work, 'cause I had a similar thing with another game, & it didn't fix it . . .
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #4
Sorry dude, ISO didn't fix it. I did notice, however, that the audio & game data had two different tracks. Hmmm . . . :confused:
 

·
Scourge of the Seven Seas
Joined
·
2,412 Posts
Discussion Starter #6
Really? But the servbots are so kawaii! :( Think I'll fill out a report. Actually, I got past that part, but only by skipping anytime someone talked and cinematic sequences usin start. So, as long as no one is allowed to talk, it's OK. :eyes:
 
1 - 6 of 6 Posts
Top