Next Generation Emulation banner
1 - 9 of 9 Posts

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey there!
Last night I played and saved, today when I was going to load my saved game all text and images was unreadable.

http://img253.imageshack.us/img253/5772/fel1.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/7868/fel2.jpg

Plugin: P.E.Op.S. Soft Driver 1.1.17
Author: Pete Bernert and the P.E.Op.S. team

Resolution/Color:
- 640x480 Fullscreen - [16 Bit]
Stretch mode: 0
Dither mode: 0

Framerate:
- FPS limit: off
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Misc:
- Scanlines: disabled
- Game fixes: off [00000200]
Ive googled my problem but noone seams to have this kind of buggs.
All help would be much appreciated! Im an FFVII addict and I need my daily fix!:p

Cheers!
 

· God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
are you loading from a save state or a memory card save?
 

· God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
load from a memory card save then.
 

· Premium Member
Joined
·
5,284 Posts
Well off course the cards are empty since you haven't made an ingame save.

Try to go to world map once you load the savestate and make a regular save.
After that exit ePSXe (with ESC->File->Exit), start it again and load a save from the memory card on the title screen.
 

· Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Well off course the cards are empty since you haven't made an ingame save.

Try to go to world map once you load the savestate and make a regular save.
After that exit ePSXe (with ESC->File->Exit), start it again and load a save from the memory card on the title screen.
IT WORKED! I CANT EVEN DESCRIBE HOW GLAD I AM!:wub: Youre doing a great work here guys and ill continue to read this forum!

Thanks mate!
Cheers!
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top