Next Generation Emulation banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Whenever i activate the debug menu in Tenchu 1 the emulator graphics pause (I cant select things in the GPU menu in petes plugins, for example) but i can still here the sounds of the menu and can use it.. sort of... The menu wont be drawn until i select a menu option, and the it draws the last screen, not the current menu im on. A similar thing happens when I pause the game, I cant use the GPU menu and I only says 'pause' when i unpause. Any ideas? <div style="width:100%; filter:Glow(color=red, strength=3);">:help:</div>

<div style="width:100%; filter:Glow(color=blue, strength=2);">It Glows....</div>
<div style="width:100%; filter:Shadow(color=blue, strength=3);">It Casts Shadows......</div>
<div style="width:100%; filter:Blur(strength=4);">It Blurs....</div>
So useless....
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #2
Im stupid

<div style="width:100%; filter:Glow(color=Red, strength=5);"> :emb: </div> <br>
Wow, well im a smart one. I figured out my own problem. It seems that the only way to see the debug menu is to play in software mode with fram skip turned off. Heh.
 

·
Registered
Joined
·
1,247 Posts
Same thing doesn't happen with the opengl and d3d plug-ins with frameskipping off? Strange ...

Having fun with all the text options there are you? Thought honestly I can barely detect the difference between glow and shadow at this res.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top