Next Generation Emulation banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi, when playing Yugioh SA on no$zoomer, i get a weird buzzing sound over the music. Everything else works normally. I'm using the USA version, and have tried utilizing EX 0-5 (none which fix the problem). Any solutions?
 

·
Registered
Joined
·
4,727 Posts
Use "Delete Noise".
 

·
ಠ_ಠ
Joined
·
2,598 Posts
Since you are using No$Zoomer, on the top menu, go to Other>Noise Suppression. If you still don't like what you hear, then select the same option again until you get the desire sound.

Also, since the program doesn't save the Noise Suppression setting, you will have to select the same option again when you start up No$Zoomer.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
I also have a star dust problem.
I can't see any of the cards in my hands or the icons. I can click them normally and they still work but i just cant see the pictures. Everythings black so i cant tell how many cards i have. Halp?
 

·
Hackin 'n Slashin
Joined
·
38,506 Posts
I also have a star dust problem.
I can't see any of the cards in my hands or the icons. I can click them normally and they still work but i just cant see the pictures. Everythings black so i cant tell how many cards i have. Halp?
Don't hijack threads unless you have the SAME problem as the TC...which you don't...so make your own...
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top