Next Generation Emulation banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
First off I can play games, but the only problem is that the game plays entirely too fast. Second, I can hear sound effects, but absolutely no music. What gives?

BIOS: SCHP1001
Video: Petes OpenGL Driver 1.75
Sound: ePSXe SPU Core 1.5.2
CD-Rom: ePSXe CDR ASPI Core 1.5.2

So can anyone help me?
peace
BBOYZ BREAK!!!
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
Too fast? Go CONFIG--->VIDEO--->CONFIGURE
Set FPS Limit to 60 and Use FPS Limit.

No sound? Go CONFIG--->SOUND
Enable the top three checkboxes.

Running from CD or ISO?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I am running the games from ISO.
When I tried to use the FPS Limit and set the Limit to 60 the game would not even load. When I unchecked the FPS Limit box the game worked, but then it was fast, 500 FPS, again.
As for the sound, I checked the top 3 boxes and it still didn't do anything, prolly because the game is running so fast.
Any other suggestions?
thnx for the help!
 

·
Premium Member
Joined
·
26,303 Posts
What game was this on?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I was trying to play Final Fantasy Tactics and any other games that I tried playing. But then I noticed on the bottom left hand corner of configuration there is a Fast and a Nice button. I click on Nice and it auto changed my configuration. I then played it on that setting and the games seem to work fine now. Soo I guess that fixed it!
Oh yeah, thanx for the help peeps!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top