Next Generation Emulation banner
1 - 8 of 8 Posts

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
enable the FPS limiter in the video plugin config, set it to either auto, 60 for NTSC or 50 for PAL. if you are using epsxe 1.7.0 it is recommended that you actually leave that disabled and use the internal FPS limiter instead which is toggled with the F4 key. if your problems still persist then post your system specs and screen shots of how you have your plugins configured.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
enable the FPS limiter in the video plugin config, set it to either auto, 60 for NTSC or 50 for PAL. if you are using epsxe 1.7.0 it is recommended that you actually leave that disabled and use the internal FPS limiter instead which is toggled with the F4 key. if your problems still persist then post your system specs and screen shots of how you have your plugins configured.
Thanks. Do you have any suggestions for the missing BGM?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
use epsxe 1.7.0 with the spu core. missing music could point to it being a CDDA audio issue and the latest version of the spu core supports that.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
1.6 doesn't support some CDDA.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,982 Posts
What are your computer specs? That'll help figure out what your config should be.

Also, you're using outdated plugins and an outdated ePSXe. The files are all free to download, so there's no reason why you shouldn't upgrade.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top