Next Generation Emulation banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
3,649 Posts
Discussion Starter #1
im playing saga frontier II Pal everything was going smoothly but when i came to this place in the came "tycoon Wil" it stops there and wont even do anything but theres no error at the Epsxe window whats with this thing?
 

·
Premium Member
Joined
·
8,586 Posts
Originally posted by rei_fox
im playing saga frontier II Pal everything was going smoothly but when i came to this place in the came "tycoon Wil" it stops there and wont even do anything but theres no error at the Epsxe window whats with this thing?
What does the error window say? A screenshot of the error window would help us figure it out..
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Sorry to interrupt you, but how did you manage to get Saga Frontier II working ?

I've got the game but it locks up during the intro sequence.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
i had the ntsc version of SF2 working perfectly with these settings win2kcore and internal spu.

Plugin: Pete's DX6 D3D Driver 1.1.53
Author: Pete Bernert
GFX card: Intel(R) 82810E Graphics Controller

Resolution/Color:
- 512x384 Fullscreen - [16 Bit]

Textures:
- R5G5B5A1
- Filtering: 0
- Caching: 2 - 125 textures usable

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer texture: 1
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: none

Misc:
- Scanlines: off [0]
- Unfiltered FB: off
- Dithering: off
- Full vram: off
- Game fixes: on [00000001]
 

·
Premium Member
Joined
·
377 Posts
I got my saga frontier 2 working using the ppf patch, and with the
command line -noauto. Anyway i played only during some minutes.

Regards,
Carlos.
 

·
Registered
Joined
·
3,649 Posts
Discussion Starter #7
well there is no error on the window...

it just freezes there after battling with the wil monster (forgot the name..)
 

·
Registered
Joined
·
3,649 Posts
Discussion Starter #9
Saga 2 working? well i just made an iso from the c.d. and there it is working but FREEZES!!!!! help!!!!
 
1 - 9 of 9 Posts
Top