Next Generation Emulation banner
1 - 12 of 12 Posts

· AKA snkmad
Joined
·
4,063 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This game doesnt play, after the bios logo, i only get black screen and static sound.
 

· AKA snkmad
Joined
·
4,063 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Yeloazndevil said:
disable the bios. this game hates the bios for some reason. also don't use cheats.
Thx!!
 

· Registered
Joined
·
60 Posts
Emu version : 1.7.2
Emu Type : Normal Version
File : E:\Documents and Settings\Buzz Lite Beer\My Documents\Emulation\GameBoy ADVANCE\ROM Images\Riviera - The Promised Land.gba
BIOS Checksum: 0B81ACAF
Internal name: RIVIERA
Game code : BREE
Cart Save : SRAM_F_V103
Using BIOS : 0
Skip BIOS : 1
Disable SFX : 0
Skip intro : 0
Throttle : 0
Rewind : 0
Auto frame : 1
Video option : 1
Render type : 1
Color depth : 32
Red shift : 00000013
Green shift : 0000000b
Blue shift : 00000003
Layer setting: FF00
Save type : 0 (0)
Flash size : 00010000 (00010000)
RTC : 1 (1)
AGBPrint : 0
Speed toggle : 0
Synchronize : 1
Sound OFF : 0
Channels : 030f
Old Sync : 1
Priority : 2
Filters : 12 (2)
Cheats : 0
GB Cheats : 0
GB Emu Type : 0

Here are some screenshots:





Basically, only the cursor highlightes show up (which ever elemnt is being selected). Otherwise, the rest is blank.
 

· AKA snkmad
Joined
·
4,063 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Havent u disable any layers?
 

· Registered
Joined
·
261 Posts
Hi. Are any of you still having problems with Riviera? I'm asking because I want to start playing it in a couple weeks or so, after I complete Fire Emblem. Have the issues been sorted out and can the game run perfectly in VBA now? Can I use codebreaker cheats if I wanted to without busting the game?
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top