Next Generation Emulation banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hello, this is my pc: Toshiba - Satellite A300-1NC.
Rayman on ePSXe with the problem is that the sound effects you hear the music perfectly but does not feel completely. I've tried on an old pentium III with windows xp and goes perfectly in that while it is much more powerful is the problem. I think the problem is that I have to rayman starting to strength with the recorder.
My plugins are:
Video: pete's openGL2 Driver 2.9
Audio: Eternal SPU Plugin 1:41 but I have also tried SPU plugin 1.5 beta2 and pete's dsound audio driver 1.9
CD-rom: PEOp.S CDR Driver 1.4, but I also tried SaPu's CD-ROM 1.0

What could be the problem? (Sorry for my English but I am Italian)
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
can you explain what the problem actually is and what specifically is wrong with it compared to the way you think it should sound? what you have explained so far is rather hard to go off of.

other than that, if you are using epsxe 1.7.0 to play the game then you should try using the spu core instead of eternal.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #3
The problem is (in rayman1 with ePSXe 1.7) this : the sound effects are working correctly instead the music in game doesn't feel
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
are you playing from the disc or from an image?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
what do you mean by "doesnt feel" though? is the music skipping or is it just not being played at all?
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
Video: pete's openGL2 Driver 2.9
Audio: Internal Sound 1.7
CD-rom: SaPu's CD-ROM 1.3


go to it.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top