Next Generation Emulation banner
Status
Not open for further replies.
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I did everything bios, plugins, memory i will add full list of plugins so we will be clear on that departmant.

BIOS: scph1001
Video: Pete's OpenGL2 driver 2.9
Sound: P.E.Op.S. DSound Audio Driver 1.9
CdRom: P.E.Op.S. CDR Driver 1.4

My computer spec ----->

CPU - Athlon 64 X2 5200+ 2.7 GHz
VGA - Radeon 4850 512 MB
MBO - socket AM2, MSI, K9N NEO-F V3(nForce 560)
RAM - 4 GB
PSU - Fortron 400W PNF

Well now that you have my thehnical details it is time that we move to my problem. When i configure all those things i run my ffvii image, doesen't matter what disk and messagge pops out saying i should add espxe to my excpetion list. It wasn't my antivirus rather some windows program i m guessing firewall ^^

So i add it to the list and it pops out send/don't send message. So i star epsxe again and run iso and i can only see this:




I don't understand what I have to do. I don't see the problem I've done everything by the "book"(tutorials on internet). by them it should work but it doesen't. I know you will now ask me if images are correct, it is veryfied they work for other ppl. So pls help :D
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Ok man i did what you advised me but that changed nothing. Before i came here i added epsxe to exception list and know i disabled it and still i get that black screen.
When i run iso black screen comes on and when i go to let's say to my computer and then i want to go back to epxsxe it reacts like nonresponsive program and i have to ctrl+alt+delete it. Anybody have a solution? Are my plugins false or is something else :S pls help
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
are you able to run the BIOS? does the logger mention any problems?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
what format did you make your image in?
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
enable sound, change the sound plugin, change the cdr plugin.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #9 ·
I changed sound plugin to Eternal SPU Plugin 1.41 and CDR plugin to SaPu's CD-ROM Plugin 1.3. Still have the same problem I m downloading another version of the game we will see tomorow how will it respond then :p
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
*cough*

good luck with that.
staff... you know what to do.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,201 Posts
SylarLucius, welcome to the forums.
I'd suggest you take a look at our forum [rules]rules[/rules].

Downloading games is illegal and we will not give support to people who do. You can find a cheap copy of the game at your local store or on eBay and this will eliminate all problems that could be related to a bad ISO.
 
1 - 11 of 11 Posts
Status
Not open for further replies.
Top