Next Generation Emulation banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
5,977 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I can't seem to get this damn card to work. I put it in, installed the newest drivers (Which are only available for Vista, but should work fine in 7 anyway), rebooted, but in both Windows Media Center and the Includes PowerCinema software I get a "No tuner found" error. I'm thinking of installing XP and trying it there, but before I do that - any suggestions?
 

·
No sir, I don't like it.
Joined
·
5,571 Posts
Theater 550? As in ATI?

I have what is essentially the USB version and I couldn't get the Vista drivers to properly install either. I tried the XP drivers and they worked like a charm.
 

·
Final Fantasy XXX
Joined
·
2,413 Posts
Check Windows 7 compatibility center to see if your hardware is supported...
 

·
Registered
Joined
·
5,977 Posts
Discussion Starter · #7 ·
I tried everything to try to get the card to work in 7 - got nothing.

Installed XP and it works great. For a $20 tuner, this thing has great picture quality.

Maybe I jumped onto 7 too early.
 

·
Final Fantasy XXX
Joined
·
2,413 Posts
Quality or popular brand names are usually the first to get supported when new tech or OS released. Like I said, go to Microsoft website and look to see if your hardware is supported.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
If the drivers actually install, then it is probably simply the PVR software not running properly.

Try a different PVR software, or the latest Dscaler Beta.
 

·
Registered
Joined
·
5,977 Posts
Discussion Starter · #11 ·
I've tried a few different pieces of software... PowerCinema, DScaler, BeyondTV...

I'm fine with XP though. I have no real need for 7.

@tuanming I just deleted 7 so it doesn't really matter anymore.
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top