Next Generation Emulation banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hi all ^^

I have a prob after Korcha joined my team
(in "termina" after "kid" fall sick with the poison)
I got a black screen...
the sound play(always the same music), And I see the FPS(59-60) ..
but I have nothing on screen .. :confused: :confused:

I tried with these plugin :
Pete's D3D
Pete's Soft
Lewpy Glide Graphic

But the problem still the same :(

here is my config :
Athlon 1.4Go
Voodoo 5500 AGP
MSI KT266 pro
Windows XP final - build 2600

Can someone help me ?
thx :)
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
I remember when I had the same problem... :) and I learned one valuable lesson, read the documentations... always ;)
 

·
Registered
Joined
·
239 Posts
I had the same problem and thought it was just me having the problem, so I stopped playing CC for about 2 months. Then while browsing these boards I found a fix...stupid me :eek:
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
Originally posted by gerbilcannon
At which point you became my heroe metalmurphy!!
Why do i have this feeling u r bullsh**ing me? :D
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
You don't need to be like that anyway, so it didn't read the documentation... it not that bad GekkoSpaz. Be more compreensive dude ;)
 

·
Emu author
Joined
·
377 Posts
Good, F7 helps, but you could try the param -cdinc, i am not sure if it fixes the problems with
this game in the version 1.4.0, but in the actual
beta with this param F7 isn't necessary and
party members are ok :)

Carlos.
 

·
Key To The Universe
Joined
·
2,712 Posts
Originally posted by calb
Good, F7 helps, but you could try the param -cdinc, i am not sure if it fixes the problems with
this game in the version 1.4.0, but in the actual
beta with this param F7 isn't necessary and
party members are ok :)

Carlos.
Wow! A great answer from calb! I never knew about this -cdinc thing. I'll try that. btw, does it work when playing from ISO also?
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
I also didn't know about this command line. Is it on the Documentation?

Can u tell me some more about it?
 

·
Emu author
Joined
·
377 Posts
It isn't in the docs, because it is a debug param :), anyway if it doesn't give problems i will enable it by default.

Regards,
Carlos.
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
oh... now I get it... I'll try it tonight and tell about the results then :)
 

·
Emu author
Joined
·
377 Posts
Good the original code takes more care when it reads a sector and it is waiting for dma, but with this option it is read, even when it could give problems to the dma transfer.

Stupid timing issues ;)

Carlos
 

·
Registered
Joined
·
5,776 Posts
I remember that once I messed up with my cd rom DMA settings and I had to do a system restore to fix the problem :p :p


But that won't happen here... right? :confused:

I'm sure it wont :)
 
1 - 19 of 19 Posts
Top