Next Generation Emulation banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
the game freeze in the beginning of the battle...

Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.6
Author: Pete Bernert
GFX card: radeon 9500

i'm using winxp service pack 2
i'm using epsxe 1.6.0
thx
 

·
Premium Member
Joined
·
3,093 Posts
So, you can play fine everything excepting the battles? Can you post your gpu config? Also, make sure to play with the pad on digital mode (you can set it in game pressing F5).
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Resolution/Color:
- 1204x768 Fullscreen
- Internal X resolution: 1
- Internal Y resolution: 1
- Keep psx aspect ratio: off
- No render-to-texture: off

Textures
- Texture filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- Gfx card vram: 0
- use pixel shader: off

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 60

Compatibility:
- Offscreen drawing: 1
- Framebuffer effects: 2
- Framebuffer uploads: 1

Full screen filter
-Screen filtering: off
-Shader effects: off
-Flicker fix border: 0

Misc
- Scanlines: off
- Mdec filter: off
- GF4/XP crash fix: on
- Game fixes: on [00000002]
 

·
Premium Member
Joined
·
3,093 Posts
Try raising the compatibility settings to 2 3 2
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #6 ·
i've already set the compatibility settings to 2 3 2, but it didn't work....
what is "ISO"? how do i make it?
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
put your CD in your computer, and get a program like Alcohol120% or CloneCD. you are making a CD image--basically putting the CD on your hard drive.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #8 ·
i've made an ISO using alcohol120%, but its still freeze when the battle begin..
the music and the character animation are still playing, but i can't do anything....
 

·
Premium Member
Joined
·
3,093 Posts
Try with pete's opengl 1.75, maybe it's a problem with pete's ogl2. Also, try PEOPs gpu plugin, it will look way worse, but if it works, we'll know for sure it's a problem with the gpu plugin. If not, i'm out of ideas :p
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #11 ·
i've used pete's opengl 1.75 and PEOPs plugin, it became worse...
its keep playing the intro movie, even when i've change it using pete ogl2
 
1 - 13 of 13 Posts
Top