Next Generation Emulation banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
2,535 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Okay what the hell... I just created another user in the manager like i normaly would. set a password. Restart, and now my Administrator Account is gone. Windows says it cant log into it because either the password or username is incorrect.. wont even give me a chacne to enter a password in. So i guess the damn thing just got corrupted somehow, is their a way to recover it and restore its settings? or do i have to start over
 

·
Wind, Life, Eternity
Joined
·
1,331 Posts
I don't think it's corrupted. Did you used the OOBE patch and bypassed user creation during setup? The administrator account is hidden by default, so when you create a new user account it just goes hidden. Try safe mode, it will unhide the administrator account.
 

·
Registered
Joined
·
2,535 Posts
Discussion Starter · #8 ·
meh, its corrupted. cant bypass the administrative accounts password since for some reason its either not their or just hidden. i tried that program chrono, it didnt pick up the Admin account and just the other one i created. i just reinstalled windows, lol. oh well
 

·
Premium Member
Joined
·
8,394 Posts
Raiden1803 said:
meh, its corrupted. cant bypass the administrative accounts password since for some reason its either not their or just hidden. i tried that program chrono, it didnt pick up the Admin account and just the other one i created. i just reinstalled windows, lol. oh well
alright, at least you tried :heh:
format aint a big thing if you keep your windows installation on a seperate partition (which i hope you do, or will be doing from now on :p)
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top