Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
25 Posts
Discussion Starter #1
I have recently purchased this game for a cheap and cheerful 99p (english money) and was wondering if anybody can get it to work on Epsxe. (PAL version)

It loads and plays the intro but then all I get is a black screen.

Plugin: Pete's DX6 D3D Driver 1.1.76
Author: Pete Bernert
GFX card: NVIDIA GeForce4 MX 420

Resolution/Color:
- 320x240 Window mode

Textures:
- R8G8A8A8
- Filtering: 2
- Hi-Res textures: 0
- Palettized tex windows: on
- VRam size: 32 MBytes - 122 textures usable

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 4
- Framebuffer texture: 1
- Framebuffer access: 1
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: hardware

Misc:
- Scanlines: off [0]
- Unfiltered FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Full vram: off
- Game fixes: off [00000000]

I have tried Peops, PCSX, PCSXeven and SSSPSX
 

·
Premium Member
Joined
·
21,977 Posts
try the nice preset on pete's OGL plugin. and you might want to put the res to 640x480, it will look a bit better.
 

·
Premium Member
Joined
·
21,977 Posts
which drivers are you using for your card? you might want to use something in the 4x.xx range of Detonators...

hmm, you're the only person to actually post about this game...so i cant really say if anyone else has gotten it working or what they did....
 

·
Registered
Joined
·
25 Posts
Discussion Starter #5
I have been messing around on and off with several graphic plugins today for this game.

I have just managed to get Kazzuya's Soft GPU to display more on screen, the graphics are glitchy so I am trying to mess around a little more.

Thanks for your continued help, I'll keep messing around and post again if I get any luck.

One thing though I can't capture a screenshot using Kazzuya's Soft GPU is that the norm for this plugin?
 
1 - 6 of 6 Posts
Top