Next Generation Emulation banner
1 - 20 of 22 Posts

·
Shadow Gamer ;)
Joined
·
1,206 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi everyone,

I just got new pokemon wii game and I was so excited so I started it on dolphin.
But here is the problem. When I load game and got in menu I get this messages:
and

Anybody knows the answer.Tnx!
P.s Sorry if pictures are too big. I don't know how to make them smaller:(
 

·
Registered
Joined
·
2,614 Posts
Try disabling "Handle Panic Checkers" (or something like that). ;)
 

·
Registered
Joined
·
2,614 Posts
Then, reenable it. :D
 

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Hmm, I think this game suffers from the common "New game is new" problem. I guess it won't work right away. It probably won't work until the devs realize what the problem is and get a hand in it. Just wait. Eventually it'll work. ;)
 

·
Shadow Gamer ;)
Joined
·
1,206 Posts
Discussion Starter · #6 · (Edited)
I solved it. You need to disable dual core(yest, it does slow your game but it's only solution I know right know). But here's new problem. When first video is finished and at first loading game keep going and going. I left game 30 minutes on and it still says loading! Any game has this problem too and if there is solution please tell me!! Tnx;)
 

·
Registered
Joined
·
2,614 Posts
Try disabling Dual Core mode or else try using the Interpreter (or something like that) mode. ;)
 
1 - 20 of 22 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top