Next Generation Emulation banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Shadow Gamer ;)
Joined
·
1,206 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello everyone, i am playing pokemon emerald on vba 1.7.3L and when i get in battle and use move I can't see moves that I use. I can only see pokemon getting damage but when I play a link battle with my sister I can see moves!
anybody know the solution?? tnx
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
interesting issue,... verify that filtering is not enabled and that frame skipping is not too high.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
hmm no, the text boxes should appear fine.

Have you been relying on save states?
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
Potentially. especially if you've moved the states between a link version and a non link version.
 

·
Hackin 'n Slashin
Joined
·
28,630 Posts
I don't see how over-reliance on save states would cause this Squall, though I never used VBA-Link back when I played Pokemon Emerald, I used the original VBA 1.72 and I used only save states (aside from of course before the Elite4 battle) and I never experienced anything like this.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
Difference in GFX states between link and non link versions. but yeah, im really reachin here... i got no idea why the graphics would be playing up like that unless the rom or save corrupted somehow.
 

·
Shadow Gamer ;)
Joined
·
1,206 Posts
Discussion Starter · #9 ·
I haven't moved save states between link and non link version because when I tried that in past it didn't worked, so I don't know how.I tried deleting my save and starting a new game but it didn't work too.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
Delete the vba.ini and see if it works fine from defaults.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
Then the issue is not the emulator, your game is possibly corrupt.
 
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top