Next Generation Emulation banner
1 - 7 of 7 Posts

· Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I need some help with this please...
I'm using R2941
Specs:
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire X1200
BIOS: )Phoenix - Award WorkstationBIOS v6.00PG
Processor: Athlon(tm) Dual Core Processor 4050e (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 2814MB RAM
Page File: 1696MB used, 4149MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode
(probably not the best...:p...but its also probably more than u need to know..)
but anyways can you help me please?"use safe texture cache" wont work :(
Any other tips?
 

· Registered
Joined
·
37 Posts
lol funny, big specs list but without a graphiccard (so onboard then ?) ^^ and... u didnt even mention ur problem, just that its something with textures probably, as far as i can read.
just describe in detail plz
 

· Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter · #3 ·
lol funny, big specs list but without a graphiccard (so onboard then ?) ^^ and... u didnt even mention ur problem, just that its something with textures probably, as far as i can read.
just describe in detail plz
GFX card: Nvidea Gforce 8200
Problem with txt....look at pic link below ...
http://i39.tinypic.com/fkvdl3.jpg
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top