Next Generation Emulation banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
:confused: Im having some trouble with my emu. I configure all of my plug ins, but my game plays to slow :mad: please tell me what i need to do ASAP :)
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
If u have low specs, try tu apply OpenGL (if your card support it). Then used RGB4 or click "Nice" configuration (available on Pete's plug in only).

Try it.
 

·
Key To The Universe
Joined
·
2,712 Posts
Tell us your specs
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #4 (Edited)
my specs

my operating syystem is win ME, 933 mhz pentium III, 128 SDRAM, i have a N!VIDA TNT2 64 mb video card, along with sound blaster live sound card. along with a DVD 16x cd-rom drive.
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
hmm, strange

if u have tnt1/2, better to stay with RGB4 or RGB5, plus OpenGL.

Have u try other different emulator engine ?(i.e AdriPSX, FPSE)

If you still have the same problems try to uninstall then reinstall it.

OR reinstall your Windows...........:p
 

·
old-timer
Joined
·
1,330 Posts
w/ 64mb on the card?? i refuse to believe that. :p
 

·
Registered
Joined
·
2,853 Posts
I'm willing to bet it's TNT2 m64... not TNT2 64M :)

What kind of plugin configuration are you using? With that system spec, everything should *FLY*!
 

·
Key To The Universe
Joined
·
2,712 Posts
Try making an iso
 

·
Registered
Joined
·
425 Posts
errrrrrrrrrrrr wow...........dude you have the exact same specs that i do cept i have a 48x cdrom instead of a 16x dvd........anyways........it is the cd plugin..........depending on the plugin i've seen bof4 run very fast to very very slow, i reccomend pete's 1.6
 
1 - 10 of 10 Posts
Top