Next Generation Emulation banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi there, when I try to run a game in the PCSX2 Emulator i get this:



1.) The Intro screen of Playstation 2
2.) The Playstation2 logo (weird :eyemove: )
3.) Nothing, and the program get's stuck?! (The console output is still going)

Anyone knows what's hapnin?

Thanx :thumb: ,

--Jelluh
 

·
PCSX2 Coder
Joined
·
10,122 Posts
judging by the -----'s on your console id say that youve been hit by a bug present in linuz cdvd iso where it reads the header over and over (i had it yesterday on DOA2 for some reason), there will be a plugin with 0.9 which should work better for you.

im afraid for now you will have to wait, sorry
 

·
Premium Member
Joined
·
13,072 Posts
Try this.

1 - Burn an image of that DVD

2 - mount it in a virtual DVD drive (like Nero's Imagedrive or DaemonTools).

Should give you the good results when associated with PEOPS DVD plugin's (default setting) BUT with this enabled: THREAD READ and USE ADDITIONAL 4 MB DATA CACHE. And don't forget to choose the virtual drive you mounted the image into.

Details needed:
What was your config in GxDX9 (SSE2)?
Specify your GPU
What's the name of your game? Perhaps it needs a special config or patch.
 

·
Registered
Joined
·
132 Posts
I got a question and its not that important nor is it topic related. But why is it that every game I load....the same thing happens like in picture # 2 in J3lluh's first post. It does not animate the playstation 2 sign accurately. Like I said..its not important but I want to know if there is a sloution, or if its a bug. Thanks in advance.
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top