Next Generation Emulation banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey. I'm new here, and I've been looking around, and i've been seeing some people with issues with Final Fantasy VII.

I've had issues of my own, but nothing like any of the issues that other members have had.

It's happened with all versions of the ePSXe.


What actually happens is, the game itself, and everything runs perfectly fine, except when in battle.
The status bar where you select your commands...
Attack, Magic, Summon, Item, and so on, is all garbled and glitched up and looks like crap. It's just a great big blue box.
I can't see any of the options, so I'd just be attacking blindly and hopelessly.
Can anybody shed any light on my issue here? Soon would be nice. I wanna kick some butt in FFVII people! (lol)
But really, I would love some help on figuring out what the issue may be, because I haven't seen any issue like this in the forums. I've looked and looked, and if I have missed it, I apologize.
But as of now, I haven't seen anyone with the same issue as me.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
it could be save state related, which you can test by loading from a memory card save instead if you are in fact using them, or it could be a problem with your settings.

can you post your system specs and a screenshot of your video plugin config in case they are needed?
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
closing then.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top