Next Generation Emulation banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Small question.

When I do play Symphony of the Night, everything runs fine... until I get to the old man in the library, and for some odd reason text, such as in the shop, will not display itself. Which strikes me as weird, since no text is displaying in the shop menu. The options are there, it's just I can't see what there is to choose.

Any help? I can get a screenshot if that helps.

Nevermind I fixed it.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Argh, but i DO mind ! i have the same problem !

Can you explain how did you fix this ? Im french so please, explain like you were talking to a 6 years old.

I hope you'll come to see this post ... this thread is my only hope !
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
9,826 Posts
post your system specs and plugin config.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
well, i solved this issue myself too.

i did this :

switched to the pete DX6 D3D driver 1.77

then in the 1st config menu :

off-screen drawing to 2
Adv. blending to 1
Framebuffer textures to 2
framebuffer acces to 3

and activate the "mask bit". whatever this is, it sounded cool so ...

And somehow this config made the text in the shop menu appears.

This wasnt my guess entirely, there was another topic about RE2 and 3 here http://forums.ngemu.com/epsxe-discussion/112000-resident-evil-2-3-cg-movie-issue.html on this very forum with some clues about my problem, so i figured this out.

I cant say it will work for everyone !

Anyway, i appreciate your rapid answer, Jonc2006 :) But there's no point for me to post what you ask, since the problem is over :D
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top