Next Generation Emulation banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter · #1 ·
man one problem after another... everytime i kill something, it lags horribly, and the battle intro lags and doesnt show the transition screen, just black. im using petes open gl 1.77. i would love help
 

·
ヒット激しく速く
Joined
·
26,508 Posts
Post you system specifications (including operating system) and video plugin configuration (there is a copy to clipboard button in the lower left of the video plugin configuration window, you can paste that here).
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter · #3 ·
windows home vista premium
Intel pentium Dual-Core processor T3200 1 MB L2 Cache 2GHz 667 MHz FSB
4 GB DDR2

Plugin: Pete's OpenGL Driver 1.1.77
Author: Pete Bernert
Card vendor: Intel
GFX card: Intel Cantiga
OGL version: 2.0.0 - Build 7.15.10.1608

Resolution/Color:
- 1280x768 Fullscreen - NO desktop changing
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- Default
- Filtering: 3
- Hi-Res textures: 0
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 60.0

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 2
- Framebuffer access: 0
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: off

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: on
- 15 bit FB: on
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Game fixes: off [00000000]
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top