Next Generation Emulation banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I wasn't having any problems with the sound in the game until I unchecked the 3 boxes under sound (I wanted to listen to an mp3 instead). Now when I check the top 3 boxes under sound, I don't get any sound at all. However, when I start a new game the sound works perfectly...Did my save get messed up or something? Any ideas? Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
332 Posts
save states are dangerous. save into a memory card, load from a memory card. all will be fixed. try to avoid using savestates (or at least use them together with mem.card).
 

·
Registered
Joined
·
332 Posts
for god's sake you can save everywhere outside of battles in this game!
and just load the s.state, save the game into mem.card, load from mem.card.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
if you load off the save state you load any possible corruption, that just kills the point if you save it onto memory card >_>

xjimswansonx, you have learned a painful lesson about save states ;)
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #6 ·
BRILLIANT said:
for god's sake you can save everywhere outside of battles in this game!
and just load the s.state, save the game into mem.card, load from mem.card.
Thanks, this worked!

Brilliant and Hushy, I honestly never even knew about the memory card feature -_-
 

·
Registered
Joined
·
332 Posts
Glad that worked.
To hushy : yes, you _load_ any possible corruption, but if you save to the memory card (assuming the corruption doesn't stop you from doing that), then it does NOT save most possible corruptions. The memory card is too small :p
 
1 - 7 of 7 Posts
Top