Next Generation Emulation banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter · #1 ·
First post here well anyway I am using ePSXe and Pete's OpenGL plugin but on this game at the beginning the first fight you get into just as it's entering the fight the screen goes black and the music loops :cuss2: its weird because Vagrant Story works perfectly and looks pretty good for a playstation game so any help would be nice :)
 

·
Registered
Joined
·
332 Posts
post your pc specs and plugin config.
here are my config with which I run LoD well enough (but i got a feeling it could be better)

Plugin: Pete's OpenGL Driver 1.1.76

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 0
- Framebuffer access: 4
- Alpha multipass: on
- Mask bit: on
- Advanced blending: on

Misc:
- Game fixes: on [00000020]
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
Brilliant...I was also suspecting the sound, so I am going to cover what you left out :p

Using Eternal 1.4.1,
Set to SPUasync, Smooth with a buffer of 32.
Activate the games fixes for LoD.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Yeah I Am Trying To Play LoD, and I cannot find Pete's OpenGL Driver 1.1.76 :hdbash: :cuss2: ! I tried using other drivers but either the video or the sound will cut out, It takes forever to load and I got so fed up I erased everything. LoL. I am trying again I was just looking for some help. Please!! I am running a Dell Dimension 3000 PC with Intell Pentim IV Processor. I just cant figure out what is making slow load times and destroying my favorite game!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top