Next Generation Emulation banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
So curruntly i am playing lod , but i got lags and i don't even know how to solve the problem ;( and the graphic is smoothy ....
btw i got some problems with my sound... it's kinda slowing down...
maybe you can recommend me some video and sound plugins for the game ?
Thanks !

Sound Card:Via AC'97 Enchanged Audio(WAVE)
Video Card: ATI Radeon HD 2600 series
Monitor: Plug and Play Monitor
System Manufacturer :VIA
System Model:K7VT2
Bios: Default system bios
Processor: amd athalon xp 2100+, MMX, 3Dnow, - 1.7ghz
Memory: 512 Mb Ram
Pete's OpenGL2 Driver 2.9

Enternal SPU Plugin 1.41
 

·
Banned
Joined
·
35,081 Posts
your vram setting is wrong. fix it.
 

·
ヒット激しく速く
Joined
·
26,508 Posts
set texture filtering to 4, check "use pixel shader..." also if i remember right the game works right with framebuffer effects set to 2 (though if the battle transition effect doesn't work right change back to 3). Also for some better effects/graphics check this thread: http://forums.ngemu.com/psx-plugin-...ides-custom-shaders-petes-opengl2-plugin.html


PS: also i don't know for sure if the HD2600 can handle it but you can try X and Y set to very high
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #5 ·
set texture filtering to 4, check "use pixel shader..." also if i remember right the game works right with framebuffer effects set to 2 (though if the battle transition effect doesn't work right change back to 3). Also for some better effects/graphics check this thread: http://forums.ngemu.com/psx-plugin-...ides-custom-shaders-petes-opengl2-plugin.html


PS: also i don't know for sure if the HD2600 can handle it but you can try X and Y set to very high
Oke ! Thanx for info ... gonna try it out now !
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top