Next Generation Emulation banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Beta Date: 21 06 05 (saqibs beta)
Conditions Tested Under:

GSdx (SSE2) 0.9 – PS2.0 - (D3D - Ps 2.0 , linear texture filtering) [25 06 2005]
Gigaherz SPU2 0.6 [22 06 2005]
SSSPSX PAD Plugin 1.5
P.E.O.P.S. CDVD 1.2
DEV9null Driver 0.2
USBnull Driver 0.3
FireWireNull Driver 0.4
Europe v01.90(23/06/2003) Console
Recompiler

When going ingame it crashes :( (see last pic)

Status:
Menus
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter · #2 · (Edited)
Beta Date: 21 07 05 (Boobs beta)
Conditions Tested Under:

GSdx (SSE2) 0.9 – PS2.0 - (D3D - Ps 2.0 , linear texture filtering) [25 07 2005 01:48 :p]
Gigaherz SPU2 0.6 [latest beta]
SSSPSX PAD Plugin 1.5
P.E.O.P.S. CDVD 1.2
DEV9null Driver 0.2
USBnull Driver 0.3
FireWireNull Driver 0.4
Europe v01.90(23/06/2003) Console
Recompiler

Wohoo, intro logos fixed :p :p and Menu is shown :)

Also when you wait long enough a Neat video is starting :D (INT only)

Now getting ingame with gsdx9 is NEAT :D (patch needed then else pcsx2 is crashing)

Status:
Ingame
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Beta Date: 21 07 05 (Boobs beta)
Conditions Tested Under:

GSdx (SSE2) 0.9 – PS2.0 - (D3D - Ps 2.0 , linear texture filtering) [25 07 2005 01:48 :p]
Gigaherz SPU2 0.6 [latest beta]
SSSPSX PAD Plugin 1.5
P.E.O.P.S. CDVD 1.2
DEV9null Driver 0.2
USBnull Driver 0.3
FireWireNull Driver 0.4
Europe v01.90(23/06/2003) Console
INT

To pass the intro movie when choosing ingame, you need to have Cpu set on INT. After 4,5 hours i finally got my save point :p

(checking with rec another time :p)

Note: text randomly shows, but mostly isn't showing. So if you cant move or think your stuck, press X a couple of time because there is a text you cant see :p

Note2: transparantsy is not working correct (like the first time you see the big door, it should be seen and transparant, but it isn't showed at all

Note3: not all object are visible :p

further the graphics are HOT/STEAMY and Sexy!! Yeah Baby :p and 5fps in INT is not bad either :)


Status:
Playable
 

·
Premium Member
Joined
·
821 Posts
Rudy_x said:
To pass the intro movie when choosing ingame, you need to have Cpu set on INT.
...
(checking with rec another time :p)
There is a little problem with recompiler.

ELF loads from 00100000 - 0048DA48
Then it installs program code at 00F20000
This piece of code executes "dkmovie.x"
In REC mode it crashes at
RA: 00F22180
PC: 00005832
 
1 - 5 of 5 Posts
Top