Next Generation Emulation banner

1 - 20 of 21 Posts

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Alright peeps...didnt come here for a while cause i was busy...any ways...i was away from home for quite a while and when i came home my home was not there...my family moved...so i come home and setup all 4 computers and everything work fine except i cant go into hotmail.com yahoo mail...and xanga and so on...does any one know how to fix this?
 

·
band
Joined
·
4,912 Posts
sry i cant help...mebe router problem?

but..wth?? your home wasnt there and your family didnt tell you about it? >.< mandatory korean army training or smthn?
 

·
Ride the Darkness
Joined
·
337 Posts
I believe you need to enable cookies and lower down the security level for IE. Hope this helps.

I also think you should move away from Hotmail which is nothing more then JunkMail. Lemme know if you need an invitation for Gmail :thumb: .
 

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #4 ·
wut kinda cookies do i enable? and its not the mandatory army thing i went to boot camp...n pensacola and came bak...xP
 

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #6 ·
it loads for a long time and just says page cannot be displayed...
 

·
Registered
Joined
·
780 Posts
I second that. Their is no real reason to use IE anymore, unless your running Windows 98 (since flash wont work right on Firefox on 98) I haven't had a single problem with Firefox on Windows XP though. So go ahead and try Firefox
 

·
Premium Member
Joined
·
26,303 Posts
>(since flash wont work right on Firefox on 98)

Whaddaya mean? I just installed a machine on 98 with Firefox and Flash. Worked fine on weebls-stuff and newgrounds.
 

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #11 ·
i can visit all the sites. the thing is on hotmail and xanga i can log in but it wont load after i press login...and i have already tried firefox....which doesnt work...
 

·
General of Tangerines
Joined
·
3,934 Posts
Which operating system are you using?

Here's a simple test:

Go to Start->Run, type "command"

At the command prompt type "ping www.hotmail.com"

If you can ping it, that means your browser is messed up.

In IE reset all your browser settings like privacy, advance and cookies.
 

·
Registered
Joined
·
780 Posts
Kane said:
>(since flash wont work right on Firefox on 98)

Whaddaya mean? I just installed a machine on 98 with Firefox and Flash. Worked fine on weebls-stuff and newgrounds.
I dont know. Flash sites simply dont work for some reason (the two i mainly goto is shockwave and homestarrunner) . This is on school comps, but the newer ones with Windows XP run Firefox fine. But I guess that doesnt matter, since Firefox doesnt fix his problem either.
 

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #14 ·
Im operating on windows xp. sp2
 

·
8+ Years
Joined
·
2,796 Posts
Discussion Starter · #16 ·
i have reformated my pc twice already and am still having the same problem..
 

·
Registered
Joined
·
608 Posts
Since you have 4 comp. you obviously have a router, have you tried connecting directly w/o the router?
 

·
Registered
Joined
·
184 Posts
I had the exact same problem. I couldn't log onto MSN but also no Yahoo and a few other secure sites. IT ended up being some kind of problem with ActiveX. I even tried downloading one of those hotfixes from MS but it said incorrect version or something like that. I also couldn't use Media Player. Using Firefox or MyIe2 didn't solve the problem. What made it more weird is that I couldn't use those sites on one of the profiles I had set up. But using the main profile it would.

Have you tried creating a profile based on Admin settings? Have you used HiJackThis to edit anthing?
 
1 - 20 of 21 Posts
Top