Next Generation Emulation banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Beta Date: 29 04 05
Conditions Tested Under:

GSsoft 0.9
SPU2 NullDriver [comp too slow to try with sound]
PADwinKeyB (12 12 2004)
Cdvdpeops 1.2
USA v01.60 bios
INT
(but same results with recompiler & gsdx9)

Never even loaded a bit...
Here's a VIF/DMA/HW emulog if that can help... (it got a loop here, I think)

Status:
Nothing
 

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Beta Date: 09 July 2005
Conditions Tested Under:

GSdx9 0.9 MSVC14.00 SSE2 (10 July 2005)
SPU2 NullDriver
SSSPSX pad 1.5
Cdvdpeops 1.2
USA v01.60 bios
INT & REC

Nothing, nothing, nothing... not even starting... :cry:
Somebody make that game boot a little... :bow:

Another INT log with VIF, VU0 & HW... for those willing to help...

Status:
Nothing
 

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Beta Date: 29 July 2005 (beta#2)
Conditions Tested Under:

GSdx9 (SSE2) 0.9 - win,D3D,PS2.0,LTF [25 07 2005]
SPU2 NullDriver
SSSPSX pad 1.5
Cdvdpeops 1.2
USA v01.60 bios
REC

Well, nothing new to show...
BUT
Now, when using execute bios then the game, it now finally starts to load... a lot... :thumb:
It then shows a white screen with gsdx9 then crash with "*PCSX2*: DMA address not 128bit aligned: 0069f9a8"...

Here's an int log... there's the bios running here too...
but when the game starts, you see it needs to reboot a couple of times... seems to be the way that game loads...

Help is still welcome... ;)

Status:
Nothing
 

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #4 · (Edited)
No change in display...

... but with the latest beta(s) from today, even ref & ck's ones, the cdreads loading are very slow... about 1 every 10 sec....
and fps is continously displaying a 50-60fps black screen... very odd and more painful to test as the game is loading a lot... (but still displays nothing) :???:

... maybe fps are wrong as the cdread speed looks more like 0.50-0.60 fps...
 

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Beta Date: 12 August 2005
Conditions Tested Under:

GSdx9 (SSE2) 0.9 - win,D3D,PS2.0,LTF [25 07 2005]
SPU2 NullDriver
SSSPSX pad 1.5
Cdvdpeops 1.2
USA v01.60 bios
REC & VUREC

No more slow cd-reads...
... behave like before... ('PCSX2*: DMA address not 128bit aligned: 0069f9a8')


Status:
Nothing
 

·
Registered
Joined
·
813 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Beta Date: 19 August 2005
Conditions Tested Under:

GSdx9 (SSE2) 0.9 - win,Software,PS2.0,LTF [25 07 2005]
SPU2 NullDriver
SSSPSX pad 1.5
Cdvdpeops 1.2
USA v01.60 bios
INT

Still crashing with '128bit not aligned...' error...
... but with software mode, I gave me this screen just before quiting... definitely the 3d castle from the game...

Status:
Nothing
 
1 - 6 of 6 Posts
Top