Next Generation Emulation banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #1
ok... i did what you told me and i can play the High Heat Major League Baseball and works in a good speed, but now the ISS 2 can´t work, not evene appears.... and i´m tryin´ with different combinations with the plugins but i cant

What can i do?
 

·
Registered
Joined
·
5,442 Posts
Originally posted by mauri
ok... i did what you told me and i can play the High Heat Major League Baseball and works in a good speed, but now the ISS 2 can´t work, not evene appears.... and i´m tryin´ with different combinations with the plugins but i cant

What can i do?
Firstly, your post doesnt tell anything about to whom you are saying sorry and what you did.
Neway its nice to know epsxe works for you.

Search for iss on NGEMU search.Some people did faced problems with that game but after some configurations it runs very well.
Another option is to go to psxfanatics.com and check the compatibilty report of iss 2.
I dont have the game so I cant tell you specifically.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #3
ok.. i tried

i wnt to psxfanatics.com and in the compatibility list there are 2 guys that says that the game is playable, but they have more ram... and i have 64 mb ram not 32.... and both guys have another bios, i have the scph1001 and they have scph7502....
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter #4
and i have the Windows Millenium

hahahahahaha... and i checked out well how many memory in ram do i have and it´s 128 mb ram and my intel it´s a Intel (r) family 6 model 7 processor Genuine Intel 500 mhz my audio card it´s a ESS Audio Drive and the video card it´s a ATI Rage Pro Turbo AGP 2X..... and finally those are my system specs.....
 

·
Nintendo Zealot
Joined
·
1,425 Posts
i tried with your configuration but it just cant work
Thats a pity,
Ive receantly formatted and I lost all my ePSXeCutor settings but I just set up epsxe with my most common used settings and it iss2 worked 1st time.
Im using the pal english version.
 

·
Registered
Joined
·
5,442 Posts
Re: and i have the Windows Millenium

Originally posted by mauri
hahahahahaha... and i checked out well how many memory in ram do i have and it´s 128 mb ram and my intel it´s a Intel (r) family 6 model 7 processor Genuine Intel 500 mhz my audio card it´s a ESS Audio Drive and the video card it´s a ATI Rage Pro Turbo AGP 2X..... and finally those are my system specs.....
You shouldnt have many problems running epsxe.You said that iss stopped working and other games are working.Thats really strange.May be you are missing some point.May have to do something with cdr plugin settings (accurate cd rom timing needs to be enabled for few games disabled for few others).
 
1 - 11 of 11 Posts
Top