Next Generation Emulation banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
2,614 Posts
Why don't try it and post the results? xD
 

·
Registered
Joined
·
139 Posts
Discussion Starter · #3 ·
sorry my mistake... I forgot to tell you that when try x4 filters the screen goes black (no render) but the emulation continue. With diretX everything works fine but the FPS decreases a lot (with no filters, x2 or x4)
 

·
Hackin 'n Slashin
Joined
·
28,630 Posts
The filters rely entirely on CPU power so you experience a huge performance hit because your processor can't handle rendering both the game and the filter, DirectX and OpenGL have nothing to do with it though ATI cards are well known not to have good OpenGL compliance when it comes to emulators using it.

Besides 4X is gigantic...what sort of crazy resolution are you running? 2560x1600? If not then forget 4X anyways...
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
the 3x and 4x filters appear to be too large for the DS textures
 

·
Registered
Joined
·
139 Posts
Discussion Starter · #6 ·
ATI cards are well known not to have good OpenGL compliance when it comes to emulators using it.
That is true but, in my computer... OpenGL run smoothly than DirectX. So.... I think that every computer is a different world.

Besides 4X is gigantic...what sort of crazy resolution are you running? 2560x1600? If not then forget 4X anyways...
Two screens with 1600x1200. It looks better with 4x so I just want to know why It dons´t works with Opengl. In fact... i´m using VBA-M with Opengl and hq4x filters and it works great.

I don´t know if there is some incompatibility with ATI´s opengl and 4x filters or some bug in NO$Zoomer.
 

·
Banned
Joined
·
23,263 Posts
no, the bug is entirely within the emulator not allowing textures 4x the original size from being displayed.

The same filters work in Kega and VBA.
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top