Next Generation Emulation banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
so im using. ESPXE. 1.70 im new to emulation so sorry
im using PETE 2.9 gl or w.e is called i have to run it the y internal and x internal ON 0 and it goes pretty slow ( when im on battle on tales of destiny on map it goes fast )
So i tried running it on both 1. and says no buffer avaible thesse are my stats from my PC
WIN XP 2 SPECIAL PACK i think
INTEL ( R)
celeron ( r ) CPU 2.53 GHZ 256 MB OF RAM
and my ESPXE configuration is
Y INTERNAL - 0 PSX NATIVE
X INTERNAL - 0PSX NATIVE
STRETCHING - 1
RENDER MODE - 1
GFX CARD VRAM- 0 AUTODETECT
OFF SCREEN DRAWING - 1
FRAMEBUFFER-2
UPLOAD - 2
so plz tell me what to do!
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
what video card are you using in your system? if it is an ATI model then set the VRAM manually, dont use the auto-detect setting.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
use another plugin instead of the OGL2, onboard video is not really the kind of thing you want to use with it. you should try the D3d, OGL1 or the software plugins instead.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Plugin: Pete's OpenGL2 Driver 2.9
Author: Pete Bernert
Card vendor: Intel
GFX card: Intel 865G

Resolution/Color:
- 800x600 Fullscreen - NO desktop changing
- Internal X resolution: 0
- Internal Y resolution: 0
- Keep psx aspect ratio: on
- No render-to-texture: on

- Filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- TexWin pixel shader: off
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limitation: off
- Frame skipping: off
- FPS limit: 200.0

Compatibility:
- Offscreen drawing: 1
- Framebuffer effects: 2
- Framebuffer uploads: 2

Misc:
- Scanlines: off
- Mdec filter: off
- Screen filtering: off
- Shader effects: 0/1
- Flicker-fix border size: 0
- GF4/XP crash fix: off
- Game fixes: off [00000000]
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top