Next Generation Emulation banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
44 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey have anybody found a solution to fixing this black screen in the intro because some people say

in Rev 2954 if you enable Mario Galaxy Hack 3d objects looks perfect- but my car thingy keeps jumping up a down i don't know if this supposed to happen but its weird -unplayable

Game crashes with dx9 plugin

When l press H key to enter wii meniu (at intro) video becomes perfect

i hope this is enough info
 

· Registered
Joined
·
188 Posts
I reported this problem months ago, but it seems there's no solution yet.
Normally, in this game, only 2d objects are displayed. When u enable Mario galaxy hack, 3d objects are displayed, but 2d objects are not:(. i guess ur D-wheel keeps jumping because u lack st to control it.(when no hack is enabled, u can see that ur name has red colour while ur oponents all have blue colour --> I guess that's a sign: u are not ready to race).
I tried every button but nothing works. I guess it has st to do with not correctly emulated wiimote motion. Did u use emulated or real wii mote?
 

· Registered
Joined
·
44 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I reported this problem months ago, but it seems there's no solution yet.
Normally, in this game, only 2d objects are displayed. When u enable Mario galaxy hack, 3d objects are displayed, but 2d objects are not:(. i guess ur D-wheel keeps jumping because u lack st to control it.(when no hack is enabled, u can see that ur name has red colour while ur oponents all have blue colour --> I guess that's a sign: u are not ready to race).
I tried every button but nothing works. I guess it has st to do with not correctly emulated wiimote motion. Did u use emulated or real wii mote?
dang, but i used emulated!
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top