Next Generation Emulation banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
I am really lost with this i got windows xp and i try to run ff9 and all it dose is just loads and loads and loads like the cd rom is busy but i get nothing my configs as follow

Plugin: Pete's OpenGL Driver 1.1.54
Author: Pete Bernert
Card vendor: NVIDIA Corporation
GFX card: GeForce2 MX/AGP/SSE

Resolution/Color:
- 1024x768 Fullscreen - NO desktop changing
- Keep psx aspect ratio: off

Textures:
- R8G8A8A8
- Filtering: 2
- Caching: 2

Framerate:
- FPS limitation: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer texture: 2
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: on

Misc:
- Scanlines: off
- Line mode: off
- Unfiltered FB: off
- Dithering: off
- Full vram: off
- Game fixes: on [00000200]

I use Pete's DSound Audio Driver 1.11

and ePSXe CDR WNT/W2K core 1.4.0.

Please help is really appreciated and its the original ff9 uk version PAL.
 

·
Registered
Joined
·
1,750 Posts
You need and PPF patch cause you are using a PAL version ! And if you use an PAL game use the scph7502 !
 

·
Registered
Joined
·
9,506 Posts
Zell is right here. There are 2 ways of doing this. You can either create an iso from the cd and then patch that or use petes cd plugin with the ppf option switched on and xa audio switched off (as you have XP). For more info and patches see aldo's site.

www.aldostools.com/ff9.html
 

·
Registered
Joined
·
1,187 Posts
This is for if you are using Pete's Cd-rom plugin. Just open and close the cd-rom drive, while it is stuck. The game should run after that. :p
 
1 - 5 of 5 Posts
Top