Next Generation Emulation banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've looked at the other topics from people who've had trouble with this game, but it doesn't seem to help.

I know that you have to run the .cue file to make the game run, and I know that you need the internal SPU to hear the game's music. The problem is, that the internal SPU makes the sound and music crackle a little, and the game slows down for a few seconds. It seems that the more I play, the more often this happens. Can anyone help? There's no way to configure the internal SPU at all, either.

Also, I've been having problems with X-Men Mutant Academy 2. For the most part, the game runs OK, but there's a very odd problem with it. When you complete the training mode with any of the characters, the game will crash and show an error message. I forgot the message, but I could try to find out what it is if anyone needs it.
 

·
God of Douchebagness™
Joined
·
15,294 Posts
can you post your system specs and a screen shot of the error message? btw if is an opcode error then read the FAQ as they have been addressed in it already.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 · (Edited)
All right then, where's the FAQ? And I use DXDiag to give you my specs, right? (Pardon me for being such a noob. :p)

Also, I do think that the X-Men error was an opcode error. When I start a fight in Soul Blade's Edge Master mode, the game crashes there, too, with no error message at all.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top