Next Generation Emulation banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Seems everyone has issues with this game :p
anyway, i was unable to find any topics where people were having the same issues as me. i find when i leave areas the sound skips and it takes a second for the next screen to display. system specs:
Intel Centrino 1.4GHZ (laptop)
512MB DDR ram
64MB Intel Extreme GFX (sucky, i know)
the game pretty much plays fine except for leaving areas, sometimes when getting into battles it does the exact same thing. here are my settings for EPSXE 1.52

Plugin: Pete's DX6 D3D Driver 1.1.75
Author: Pete Bernert
GFX card: Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller

Resolution/Color:
- 1024x768 Window mode

Textures:
- R4G4B4A4
- Filtering: 0
- Hi-Res textures: 0
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: on
- FPS limit: Auto

Compatibility:
- Offscreen drawing: 2
- Framebuffer texture: 1
- Framebuffer access: 0
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: none

Misc:
- Scanlines: off [0]
- Unfiltered FB: on
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Full vram: off
- Game fixes: off [00000000]
 

·
Premium Member
Joined
·
3,093 Posts
Have you tried lowering the resolution? Your gfx card is *very* weak, so don't expect too much.
 

·
Premium Member
bsnes, ePSXe
Joined
·
21,979 Posts
i'd suggest using Peops software GPU with that, you're better off. ive messed around a little with that card on a friend of mine's computer, and while D3D does work, it's..meh. use Peops.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top