Next Generation Emulation banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
Hello
On my comp, since the beginning of the game, at special moments, like combat, spells, changing worlds there seems to be a problem with the plug that makes it display a picture from the changing world FMV (Serge Standing on the shore). So i assume at this very moment, this pic is stocked somewhere in the memory and the plug displays it at very peculiar moments. Up to now, that wasn't a problem cause it caused no harm during the game.
But know i'm in Lucca's house in fire and all i can see is the same pic, or exactly, the bottom of the pic, Serge's feet, multiplied on the screen to cover it, waving like the fire (i could see the house about 2s before this pic showed up so i guess it's the motion of heat waves or so on....
I'm using the last plug from Lewpy and my conf is

Lewpy's Glide³ Plugin Configuration Information v1.33
-----------------------------------------------------

Computer Information
OS : Microsoft Windows 98 (v4.10 Build 1998)
DirectX : DirectX 8 or better installed
Processor : Intel Pentium III, 450Mhz (1 off) (00/0673)
16kb L1-I, 16kb L1-D, 512kb L2 (on-chip)
Memory : 128Mb

Core Emulator
ePSXe : C:\EPSXE\EPSXE.EXE
: 07/03/2001 22:50, 148480 bytes

*------*----------------------*---------*------------------*
| Type | Name | Version | Date |
*------*----------------------*---------*------------------*
| BIOS | Scph1001.bin | | 11/07/1997 05:38 |
| CDR | cdrASPI.dll | 1.2 | 11/09/1998 12:43 |
| GPU | gpuLewGlide.dll | 1.33 | 06/05/2001 17:47 |
| SPU | SPUCORE | 0.0 | Plugin Not Found |
*------*----------------------*---------*------------------*

*-----------------------------*---------------------*
| ePSXe Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Sound Enabled | Yes |
| CDDA Enabled | Yes |
| XA Enabled | Yes |
| XA Read Enabled | Yes |
| SPU IRQ Hack | No |
| CDROM Drive Letter | F |
| CDROM Accurate Timing | Yes |
| Disable CDROM Status | No |
| Disable CDROM RT Status | No |
| MDEC Enabled | Yes |
| MDEC Timing Enabled | Yes |
| SIO IRQ Always Enabled | No |
| Country | AutoDetect |
*-----------------------------*---------------------*

Glide³
Board : Voodoo3 (tm)
Version : 3.10.00.0435
File : C:\WINDOWS\SYSTEM\glide3x.dll
: 13/07/1999 03:16, 235520 bytes

*-----------------------------*---------------------*
| Plugin Configuration Item | Current Setting |
*-----------------------------*---------------------*
| Active Configuration | 1 |
| Active 3dfx Card | 1 |
| Enable HotKeys | No |
| Resolution | 640x480 |
| Refresh Rate | 60Hz |
| Emulate MASK Bit | Yes |
| Dynamic Texture Caching | Yes |
| Custom FrameCap | 60Hz |
| On-Screen Display | Off |
| Frame Skip | Disabled |
| FrameRate Limit | Auto |
| System Type | NTSC |
| FrameCap Method | New |
| Draw Method | Bright |
| Alpha Blending Mode | Basic |
| Bilinear Filtering | Disabled |
| Alpha Testing | Normal |
| FrameBuffer Access | Write |
| Off-Screen Drawing | Disabled |
| Polygon Mode | Textured |
| Texture Windows | Enabled |
| VSync | Enabled |
| Banshee Code | Disabled |
| MDEC Format | Texture |
| Experimental Flipping | On |
| Experimental Screen Sizing | Off |
| FrontBuffer Rendering Fix | Off |
| FF7 TextureWindow Fix | Off |
| DMAChain Fix | Long |
*-----------------------------*---------------------*

Is there a way to fix it ?

Thanks !
 

·
Registered
Joined
·
2,162 Posts
turn off screen drawing to extra+FBR or full....should correct the problem....

Ummm, you might need to change alpha blending to advanced also, Basic doesn't always work with some of the effects....
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #3
Ok i tryed that ! Works for two sc and as soon as i get the kid out the clock, he chats with me and then the screen gets all messed up ! There seems to be another dialogue box but it is really fucked up with colors and textures ! Basically i can see nothing but a mockery of dialog box, really pixelated square texture of fire with colors fucked up, and the rest of the house is nothing but orange to brown pixels !
Thanks anyway
 
1 - 3 of 3 Posts
Top