Next Generation Emulation banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
I am using PeOPS software GPU which I believe has the best 2D emulation on the ePSXe.
I am using ePSXe version 1.6.0, and PeOPS softgpu plugin version 1.17 (just released).

I'm a fan of scanlines in my emulators, but for some reason I can't figure out, the scanlines don't work properly with this plugin.

When I start the game in fullscreen mode with scanlines, it starts out as a black screen, but as soon as the game loads, the PSX game video display itself becomes transparent (so that I can see through it to my Windows desktop).
This happens on all of my Playstation games.

Is there something I'm doing wrong? I want to make it work in FULLSCREEN mode. I'm sure there's a way.


My specs are:
ATI Radeon 9800pro 128mb
Pentium 4 3ghz
1024mb DDR400 RAM
Windows XP SP2

I am using the latest official drivers for every single one of my system components (Catalyst 5.6 for video card).

Is there any way to fix this?

BTW:
This does NOT happen when I use the OGL2 plugin, only PeOPS soft gpu. I want to make it work with PeOPS soft gpu because I feel it has superior 2D emulation.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
blacksun1942 said:
When I start the game in fullscreen mode with scanlines, it starts out as a black screen, but as soon as the game loads, the PSX game video display itself becomes transparent (so that I can see through it to my Windows desktop).
This happens on all of my Playstation games.

Is there something I'm doing wrong? I want to make it work in FULLSCREEN mode. I'm sure there's a way.
Fixed...
 
1 - 3 of 3 Posts
Top