Next Generation Emulation banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Ok, Frequency is working and going ingame :)

Some info, of what i used:

Pcsx2 0.8 - 1 april with Recompiler
Latest build of Gabest Gsdx9 with ps1.4
No Soundplugin

shots are post in logical order!

What i found out is:

1) That Video is not output correctly (gssoft it does output well). The video loops the first second, maybe 2 seconds (realtime)!

2) When loading Tutorial 1 half of the screen is fading out like it should, the other half stays :p

3) Ingame it shows nothing until i push the Pauze-button, then the background is shown. Also when i push the Pauze-button agian, the ingame stays at the frame where you stopped it :p (note: the 2 last pictures are not from the same pauze :p)

Last thing :

the 8th shot is a real shot of the game. The 7th shot should be like that :p
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter #2
ok, now the shots with the latest Gssoft 0.9!

what i found is:

1) movie is drawn correctly (only loops after the first second, maybe 2nd second)

2) ingame is shown with heavy errors :p
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter #4
OMG :p

Pcsx2 beta 13-04-2005: Rec
Gsdx9 beta 13-04-2005: ps3.0

Menu's are looking great, some tiny stuff missing and fading is not perfect, but it's a lot better then pics before :p

also, when going ingame, pscx2 crashes

enjoy
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Discussion Starter #5
what gsdx9 can't , gssoft can :p

........ ingame :p

only gssoft is showing nasty green (like black = green) (also the menu pics)


also i get a strange output-error so linuz fix0r :p
 
1 - 5 of 5 Posts
Top