Next Generation Emulation banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
it doesn't work! what happen????
display message:

E:\games\ps>cd epsxe

E:\games\ps\ePSXe>fpse
FPSE - *FREE* PlayStation Emulator
Win32 Version 0.09 by FPSE team
BUILD Jun 1 2001 11:08:10

Initializing system...
---------------------------------------------------------
(.) Allocating memory blocks...
(.) Initializing hardware resources...
(.) Geometry Transormation Engine...
->(.) Using Portable GTE engine.
(.) Motion Decoder Engine...
->(.) Using Portable MDEC engine
(.) Initializing CDROM engine.
->(.) SCEA zone selected.
->(x) SPU initialization failed.
(x) hw_init: Couldn't initialize the hardware!

E:\games\ps\ePSXe>
 

·
Registered
Joined
·
61 Posts
Originally posted by yamazaki98
it doesn't work! what happen????
display message:

E:\games\ps>cd epsxe

E:\games\ps\ePSXe>fpse
FPSE - *FREE* PlayStation Emulator
Win32 Version 0.09 by FPSE team
BUILD Jun 1 2001 11:08:10

Initializing system...
---------------------------------------------------------
(.) Allocating memory blocks...
(.) Initializing hardware resources...
(.) Geometry Transormation Engine...
->(.) Using Portable GTE engine.
(.) Motion Decoder Engine...
->(.) Using Portable MDEC engine
(.) Initializing CDROM engine.
->(.) SCEA zone selected.
->(x) SPU initialization failed.
(x) hw_init: Couldn't initialize the hardware!

E:\games\ps\ePSXe>

There is a problem with the SPU. What SPU plugin have you used? Try another SPU plugin. I use PeteMIDAS but if you have at least DirectX 7 try to use PeteDSound....
 

·
&-)---|--<
Joined
·
8,586 Posts
you have to put all psempro pluggins into the psempro pluggin folder not the fpse pluggin folder..... The psempro pluggin folder is inside the fpse pluggin folder..... Don't put them all in the fpse pluggin folder....ie. fpse\pluggins\psempro\ not fpse\pluggins....fpse has its own dll files in the pluggin folder, do not move those.... just move the psempro pluggins you downloaded seperately to the psempro folder... then try out all the pluggins to see which will work.... make sure you are not emulating the bios..... Then when configuring in the fpse config program, you have to choose psempro pluggin and then configur the pluggins after that..... for gpu choose "gpupsemu ver 1.04" then click configure, then choose your pluggins and configure them....... do that for all the other pluggin options.... kind of confusing I know.....
 
1 - 4 of 4 Posts
Top