Next Generation Emulation banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
53 Posts
Discussion Starter #1
Hi!

I'm playing Final Fantasy IX PAL (german Version) and everything works fine -but after some time playing the rumble effects will just stop to appear.
When I try to get back to the emulator pressing Escape, I get a crash showing the following:

EPSXE verursachte einen Fehler durch eine ungültige Seite
in Modul <Unbekannt> bei 0000:00000000.
Register:
EAX=ffffffff CS=015f EIP=00000000 EFLGS=00010286
EBX=00000000 SS=0167 ESP=00b1fd88 EBP=008f118c
ECX=de0cacb0 DS=0167 ESI=00000000 FS=5127
EDX=8195ddd8 ES=0167 EDI=0095c180 GS=0000
Bytes bei CS:EIP:
00 00 00 00 65 04 70 00 16 00 5c 0c 65 04 70 00
Stapelwerte:
01e21cde 01e2a928 7abe8b05 00000001 00b1fe38 bff92be9 00000000 00000000 01a9313b 00010000 01aa9bc6 00000000 0042bc66 0040a2a7 00000200 000119e5

The desktop doesn't return to its old values. The DOS-Box doesn't tell anything unnormal.

My system:

Win98, DirectX 8.0a, PIII-800, 256MB, Asus7700Deluxe Geforce2, Soundblaster Live!, Thrustmaster Firestorm Dual Power and some more.
When I test the gamepad under the system after crash, forcefeedback works just fine.

Any idea? Any hope?:confused:
 

·
Registered
Joined
·
53 Posts
Discussion Starter #2
I tried it know with my W2K-System, but its just the same, except it doesn't make a crash message, just looses his forcefeedback-support somewhere.
Hope the ePSXe-team could find a fix for it, as soon as I get FF8 to work, I'll try out if it is only with FF9 or with every game.
Hey, could you give me a sign if you programmers there at least noticed this message? Thanx indeed for one of the best emulators I've ever seen!
 
1 - 2 of 2 Posts
Top