Next Generation Emulation banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #1
I'm trying to play my copy of ff tactics from an iso file. The cd from which I made the file was a-ok. The game loads up, but, no matter what buttons I press, the game does not respond.

What could the problem be? I've been able to play my iso versions of Grandia, FFVIII, and both Lunars without a problem.

Here are my settings:

Plugin: Pete's DX6 D3D Driver 1.1.75
Author: Pete Bernert
GFX card: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series (Omega 2.5.58)

Resolution/Color:
- 1024x768 Window mode

Textures:
- R8G8A8A8
- Filtering: 6
- Hi-Res textures: 0
- VRam size: 0 MBytes

Framerate:
- FPS limit: on
- Frame skipping: off
- FPS limit: 60

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 1
- Framebuffer access: 1
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: none

Misc:
- Scanlines: off [0]
- Unfiltered FB: off
- Dithering: off
- Screen smoothing: off
- Full vram: off
- Game fixes: off [00000006]
 

·
Is this thing on?
Joined
·
2,121 Posts
Press F5.

numenlatini said:
I'm trying to play my copy of ff tactics from an iso file.
(No good...any errors on the command prompt?)

What could the problem be? I've been able to play my iso versions of Grandia, FFVIII, and both Lunars without a problem.
(Thats good)

Here are my settings:

Plugin: Pete's DX6 D3D Driver 1.1.75
GFX card: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series (Omega 2.5.58)
(the....go get the plugin on my signature below named "Pete's OGL2 Plugin"

Resolution/Color:
- 1024x768 Window mode
(I don't know the reason....preference?)

Textures:
- Hi-Res textures: 0
(Turn on hi-res....produces better effects)

Compatibility:
- Offscreen drawing: 3
- Framebuffer texture: 1
- Framebuffer access: 1
- Alpha multipass: on
- Mask bit: off
- Advanced blending: none
(FT - 0, FA MAX to 4, Mask bit - On, Advanced Blending - Hardware)

Misc:
- Game fixes: off [00000006]
(Do you really turn OFF your fixes?)
 
1 - 2 of 2 Posts
Top