Next Generation Emulation banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
blade running
Joined
·
27 Posts
Discussion Starter #1
My Final Fantasy IX game doesn't run on ePSXe.:( I have made 2 screenshots that game shows me.
Maybe it's the problem with the drivers?
:confused:
Please Help.
 
S

·
Guest
Joined
·
0 Posts
uh...more info please..what exactly happens?
...and read the faq...I'm bad, I didn't read it yet, don't make the same error :p (and yes I'll read that epsxe faq tonight..it's embarassing to recommend it to others and not doing it yourself)
 

·
blade running
Joined
·
27 Posts
Discussion Starter #3
Fina Fantasy IX

I haven't read the faq yet but i will do it. :innocent: The problem is the same as on the bleem.
1.I run the ePSXe
2.Then "file"-run cd rom
3.The emulator start working, shows me the game version(kalisto(usa)),shows me the titile (published by square electronic arts L.L.C.)and that all.Stops responding.
:confused: :(
 

·
Registered
Joined
·
1,064 Posts
Le[x]: Since you have the Kalisto release of FF9, which is not allowed to be talked about on this messageboard, you will find problems with it. As you have not yet read the FAQ (which I suggest you do), you obviously didn't know about this. You can try pressing F4 or F5, but that's all the help I can give you.
 

·
Registered
Joined
·
11,307 Posts
Read the board rules lately, Le[x]? I suggest doing so now. Closing this thread because the rules were violated...
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top